Album 1, Balchik Bulgaria 2023

Motto-ul cฤƒlฤƒtoriilor noastre, al celor de la Asociaศ›ia ๐Ž๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ข, ๐•๐š๐ฅ๐จ๐ซ๐ข, ๐…๐š๐ฉ๐ญ๐ž ne ghideazฤƒ de fiecare datฤƒ mintea ศ™i sufletul cรขnd ne mobilizฤƒm seniorii, toate resursele ศ™i plecฤƒm la drum,
โ€œ๐‘ถ๐’“๐’Š๐’„๐’† ๐’„๐’‚๐’๐’‚๐’•๐’๐’“๐’Š๐’† ๐’•๐’† ๐’๐’‚๐’”๐’‚ ๐’‡๐’‚๐’“๐’‚ ๐’„๐’–๐’—๐’Š๐’๐’•๐’†, ๐’‚๐’‘๐’๐’Š ๐’•๐’† ๐’•๐’“๐’‚๐’๐’”๐’‡๐’๐’“๐’Ž๐’‚ ๐’Š๐’๐’•๐’“-๐’–๐’ ๐’‘๐’๐’—๐’†๐’”๐’•๐’Š๐’•๐’๐’“โ€ (Ibn Battuta)
Dupฤƒ cฤƒlฤƒtoria de Primฤƒvarฤƒ, din martie, de la Timiศ™oara, a urmat excursia de varฤƒ รฎn paradisul de la #Balchik, un loc superb ศ™i plin de mistere.
Pe 27 mai, รฎntr-o zi de sรขmbฤƒtฤƒ, voluntarii noศ™tri รฎmpreunฤƒ cu 30 de seniori dornici sฤƒ iasฤƒ din case s-au รฎmbarcat cu optimism ศ™i multฤƒ veselie รฎntr-o cฤƒlฤƒtorie la Balchik, รฎn afara ศ›ฤƒrii, de data aceasta, รฎn #Bulgaria.
Vreme frumoasฤƒ, energie bunฤƒ, acelaศ™i autocar confortabil care ne-a dus cu bine ศ™i la Timiศ™oara, acelaศ™i prieten Dan Badircea care conduce impecabil pe traseu ศ™i ne รฎngฤƒduie sฤƒ ne distrฤƒm ศ™i sฤƒ ne rฤƒsfฤƒศ›ฤƒm ca niศ™te copii.
Parteneri la drum i-am avut pe prietenii de la Oracle Romania care au dorit sฤƒ ne ofere รฎn aceastฤƒ acศ›iune un prรขnz gustos, la Balchik. Vฤƒ mulศ›umim, dragilor, Bogdan Turtoi ศ™i colegei voastre Cristina Bugu cu care ne-am รฎmprietenit pe loc ศ™i te mai vrem, Cristina, alฤƒturi de noi!ย 
Aศ™a cum ne este dorinศ›a ศ™i bunul obicei, am gรขndit ศ™i pregฤƒtit pentru seniorii noศ™tri cel mai frumos program, cu cele mai frumoase surprize!
รŽn drum spre Balchik, Carla Ioana, voluntara noastrฤƒ a oferit 40 de cadouri fiecฤƒrui senior, voluntar, participant la excursie cรขte un desen pictat de bunica ei, Magdalena care la vรขrsta de 73 de ani a reuศ™it sฤƒ le creeze รฎn doar douฤƒ seri. Peisaje, flori, pฤƒsฤƒri, fluturi, ne-au invadat autocarul de culoare ศ™i emoศ›ie!
Un gest de suflet care ne-a lฤƒsat fฤƒrฤƒ cuvinte, venit din partea unui senior pentru alศ›i seniori!
Fiecare picturฤƒ a purtat cรขte un mesaj scris, personalizat pentru fiecare persoanฤƒ. Talentul ศ™i mฤƒiestria pensulei Bunicii stau mฤƒrturie รฎn fotografiile de mai jos.
Vฤƒ mulศ›umim din toatฤƒ inima, dragฤƒ Carla ศ™i dragฤƒ Bunicฤƒ Magdalena!
๐Ÿฅณ Tot drumul dus-รฎntors a fost numai o voioศ™ie ศ™i o explozie de bucurie! Voluntarele noastre au reuศ™it sฤƒ ajungฤƒ la inima seniorilor. Am creat o atmosferฤƒ caldฤƒ, prieteneascฤƒ, am cรขntat toatฤƒ gama de cรขntece ศ™tiute, am ascultat melodiile preferate, am spus glume, am rรขs cu poftฤƒ, am dansat, i-am informat pe seniori la tot pasul cu diverse prezentฤƒri inclusiv a obiectivelor de vizitat, am fost mereu alฤƒturi de sufletul lor, la fel ca pentru pฤƒrinศ›ii sau bunicii noศ™tri.
La Balchik am vizitat รฎntreg Complexul arhitectural ศ™i Parcul Castelului Balchik. Am cรขntat cu toศ›ii pe aleile Parcului, printre cactuศ™i, ne-am fฤƒcut sute de fotografii memorabile, amintiri de neuitat.
Acolo ne-a aศ™teptat Tanti #Margareta cu toศ›i nepoศ›ii ei, venitฤƒ tocmai de la #Turtukaia, de la 200 km de Balchik sฤƒ se asigure cฤƒ grupul nostru de seniori au cel mai gustos ศ™i รฎndestulat prรขnz ศ™i, pe bunฤƒ dreptate, aศ™a a ศ™i fost! S-a implicat benevol sฤƒ facฤƒ toate aranjamentele locale pentru a ieศ™i totul PERFECT!!!
Ne-a aศ™teptat cu surprize dulci, fฤƒcute de ea ศ™i frumos รฎmpachetate, caise colorate umplute cu cremฤƒ pe care le adoram cรขnd eram copii. โ€ž๐ด๐‘ข ๐‘“๐‘œ๐‘ ๐‘ก ๐‘“๐‘Žฬ†๐‘๐‘ข๐‘ก๐‘’ ๐‘‘๐‘–๐‘› ๐‘ก๐‘œ๐‘Ž๐‘ก๐‘Žฬ† ๐‘–๐‘›๐‘–๐‘š๐‘Ž!โ€โ€ ne-a spus Tanti Margareta. รŽศ›i mulศ›umim ศ™i noi din toatฤƒ , tanti Margareta!!!

Mulศ›umiri aducem tuturor celor ce ne susศ›in proiectele create รฎn beneficiul seniorilor vulnerabili ศ™i copiilor defavorizaศ›i!