Album 2, Balchik, Bulgaria 31 mai 2023

……din nou, ploaia caldă, de vară ne-a însoțit și la #Balchik și din nou ne-am umplut sufletele de beatitudinea momentului, unic, fără prea multă descriere…..
Un cântec al lui EL NEGRO spunea
“𝑃𝑙𝑜𝑎𝑖𝑎 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑣𝑎 𝑐𝑎𝑑𝑒𝑎
𝑃𝑎𝑐𝑎𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑡𝑜𝑎𝑡𝑒 𝑚𝑖 𝑙𝑒 𝑣𝑎 𝑠𝑝𝑎𝑙𝑎…….”
doar ne admirau trecătorii…..
Eram la întoarcere spre casă după o zi mai mult decât frumoasă.

Tot drumul dus-întors, în autocar a fost numai o voioșie și o explozie de bucurie! Voluntarele noastre au reușit să ajungă la inima seniorilor. Am creat o atmosferă caldă, prietenească, am cântat toată gama de cântece știute, am ascultat melodiile preferate, am spus glume, am râs cu poftă, am dansat, i-am informat pe seniori la tot pasul cu diverse prezentări inclusiv a obiectivelor de vizitat, am fost mereu alături de sufletul lor, la fel ca pentru părinții sau bunicii noștri.
La Balchik am vizitat întreg Complexul arhitectural și Parcul Castelului Balchik. Am cântat cu toții pe aleile Parcului, printre cactuși, ne-am făcut sute de fotografii memorabile, amintiri de neuitat.

Mulțumiri echipei Oracle Romania, voluntarei 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 𝐁𝐮𝐠𝐮 și Team Leader 𝐁𝐨𝐠𝐝𝐚𝐧 𝐓𝐮𝐫𝐭𝐨𝐢, tuturor voluntarelor noastre minunate care fac posibile aceste acțiuni frumoase și tuturor partenerilor care ne susțin proiectele! 𝗔𝗰𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗲𝗮 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝘂𝗹 „𝑺𝒆𝒏𝒊𝒐𝒓𝒊𝒊 𝒊𝒖𝒃𝒆𝒔𝒄 𝒄𝒂𝒍𝒂𝒕𝒐𝒓𝒊𝒊𝒍𝒆”, 𝗰𝗼𝗻𝗰𝗲𝗽𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗽𝗿𝗶𝘂, 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗔𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝘁𝗶𝗮 𝗢𝗮𝗺𝗲𝗻𝗶, 𝗩𝗮𝗹𝗼𝗿𝗶, 𝗙𝗮𝗽𝘁𝗲 𝗶̂𝗻 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝘂𝗹 𝘀𝗲𝗻𝗶𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘃𝘂𝗹𝗻𝗲𝗿𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶.